Wij zijn Geersing Interieur uit Zuidlaren

Geersing Interieur uit Zuidlaren is gestart in 2023 en verzorgt volledige begeleiding bij inrichting van woningen en bedrijven. We hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren en werken daarbij samen met ervaren leveranciers die de uitvoeringen doen. Geersing Interieur verzorgt de projectbegeleiding en zorgt dat de juiste mensen worden ingezet voor uw woninginrichting.

Over de ondernemer

Jannes Geersing heeft ruim 15 jaar ervaring in de woninginrichting. Geboren in Peize is hij momenteel met zijn gezin woonachtig in Zuidlaren. Jannes is recht door zee, geeft deskundig advies en is erg gedreven. Hij wil het beste voor de klant en wil zelf ook trots kunnen zijn op ieder project. Het menselijk contact spreekt hem erg aan. Jannes kan u goed overtuigen van wat de beste kwaliteit is en is altijd positief.

Onze drijfveren

Onze drijfveren

De woninginrichtingbranche is een mooie branche om in te werken. We zien het als een  uitdaging om klanten in het Noorden onder eigen vlag te voorzien van woninginrichting op maat. Gaat het niet linksom, dan gaan we rechtsom. Geen uitdaging is te groot. Met veel enthousiasme denken we altijd in oplossingen en zorgen we dagelijks voor inrichtingen van uitstekende kwaliteit. Het volledig ontzorgen van de klant is voor ons de belangrijkste drijfveer.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • We zijn 6 dagen per week actief en bereikbaar.
  • We leveren een hoge mate van service en we houden van aanpakken.
  • We vinden afspraak is afspraak erg belangrijk en zorgen voor een nette afwerking.
  • Fouten zijn menselijk, maar we zorgen dat ze netjes worden opgelost. U zult hier zo min mogelijk problemen van ondervinden.
  • Wij onderscheiden ons door alleen goede leveranciers, partners (zoals bouwbedrijven, stylisten etc.) en producten te gebruiken.
  • We willen alleen het beste resultaat bereiken en vinden het niet erg om een extra stap voor de klant te zetten. 

Ervaringen van onze klanten

Wij stellen het op prijs om van onze klanten te horen hoe ze ons werk waarderen.

Schrijf zelf een review

Familie Bakker

“Bij Geersing Interieur nieuwe vloeren voor onze (tijdelijke) woning besteld: laminaat en vinyl. De vloeren zijn vakkundig gelegd door de stoffeerders van Geersing Interieur en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan!”

8,9

Hanneke Menken

“Dank voor de geweldige en snelle service! Jannes is betrouwbaar, komt afspraken meteen na en levert goede kwaliteit! Wij zijn er heel blij mee!”

9

Janny Luinge, JL Interior Design

“Als interieurontwerper is het erg fijn om samen te werken met een leverancier als Geersing Interieur, die praktisch, flexibel en oplossingsgericht ingesteld is. Een échte professional: gedreven, enthousiast en betrouwbaar. Geersing Interieur is op de hoogte van trends en heeft een uitgebreid assortiment aan stoffen en materialen. Voor elk wat wils!”

8,8