Traprenovatie van Geersing Interieur

Wij hebben ruime ervaring met traprenovaties in woningen en bedrijfspanden. We kunnen zowel een geheel nieuwe trap voorzien van bekleding en zijn tevens gespecialiseerd in het renoveren van bestaande trappen.

Hoe gaan we te werk bij een traprenovatie?

Hoe gaan we te werk bij een traprenovatie?

We starten altijd met een op maat gemaakt plan. Daarbij kijken we eerst wat er nu op de trap zit en welke materialen we het beste kunnen (her)gebruiken voor de renovatie. Niet alle materialen zijn direct goed te gebruiken. Zitten er bijvoorbeeld veel lijmresten op de treden? Dan is PVC lastiger toe te passen. Ter plaatse kunnen we, samen met onze samenwerkingspartner Aannemer Menno Bakker, dit het beste beoordelen en kijken we samen met u naar de beste oplossing.

Wat zijn de mogelijkheden bij traprenovatie?

We kunnen uw trap op verschillende manieren aanpakken en optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan panelen of een combinatie van tapijt en PVC. Of we kunnen de trapbekleding vernieuwen die volledig uit PVC of marmoleum bestaat.

Details en afwerking bij traprenovatie

Verlichting op of onder de treden is handig als u ‘s avonds naar boven of beneden loopt. Bovendien geeft het een sfeervolle aanblik van uw trap. Ook de trapleuningen kunnen we geheel in stijl van de trap meenemen in iedere gewenste vorm. En heeft u een trapkast? Dan kunnen we die ook meteen netjes maken in dezelfde stijl.

Duurzame materialen

Marmoleum en PVC slijten niet of nauwelijks en gaan erg lang mee. U bent eerder aan een nieuwe inrichting nieuws toe dan dat de materialen versleten zijn.

Kwaliteit voor goede prijzen

Wij willen altijd maatwerk leveren en kijken daarbij naar duurzame materialen. Uiteraard kunnen wij producten en onze werkzaamheden leveren voor ieder gewenst budget. We maken samen een plan dat past bij uw wensen en budget. 

De werkwijze van Geersing Interieur

Door onze ruime ervaring kunnen wij op alle vlakken binnen de woninginrichting vakkundig met u meedenken. Topservice en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor ons, evenals aandacht voor duurzame materialen en producten. Wij geven daarbij altijd deskundig advies over materialen, stijlen en kleuren. We gaan altijd voor een smaakvol resultaat dat helemaal is afgestemd op uw wensen. Wij staan zowel open voor particuliere als zakelijke projecten. Ons werkgebied is Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van Overijssel. We komen graag met onze showroom bij u aan huis.

Duurzame materialen traprenovatie