Buitenzonwering op maat

Geersing Interieur levert buitenzonwering op maat voor iedere situatie. Of het nu gaat om een luxe zonnescherm, markiezen of nette pergolaschermen, wij denken graag met u mee.

Welke soorten buitenzonwering leveren wij?

  • Screens
  • Zipscreens
  • Knikarmscherm
  • Markiezen
  • Rolluiken
  • Verandazonwering
  • Uitvalschermen
  • Roldeuren
  • Pergolascherm 
Buitenzonwering van Geersing Interieur

(Knikarm)scherm voor uw terras

Het terras bij uw huis is de plaats waar u kunt genieten van het mooie weer. Het ene moment wilt u lekker zonnen, het andere moment relaxen in de schaduw. Met een terrasscherm is de keuze altijd aan u. Onze terras(of knikarm)schermen brengen heel veel schaduw. Niet alleen binnen, maar ook op uw terras. Door de geringe helling behoudt u vrije doorloopruimte. Schermen tot zelfs 4 meter uitval zijn berekend op royale terrassen. Wij werken samen met verschillende leveranciers.

Design van cassettes

Wij geven bij het kiezen van onze merken en materialen veel aandacht aan het design van bijvoorbeeld de cassettes. De volledig gesloten cassettes, met een uniek design, zijn gewild. Ook als het terrasscherm is gesloten, zijn ze een aanwinst voor de gevel.

De verschillende merken die wij aanbieden zijn kwalitatief erg goed, vandaar dat we graag met deze merken werken. Heeft u een specifieke wens voor een ander merk? We voorzien u graag van advies en kunnen uiteraard ook merken van uw keuze bestellen.

Extra gemak

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw uitvalschermen dan met afstandsbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering, Geersing Interieur geeft u graag advies.

Optimale duurzaamheid en beveiliging

De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken.
 
De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat in vele standaard kleuren te verkrijgen is. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Naar wens kunnen de omkasting, geleiders en onderlijst in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.

Akoestisch comfort

Is het rolluik voorzien van een motor, dan is het rolluik ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken. Wel zo prettig voor uw omgeving.

Maak u geen zorgen over uw zonwering

U kent het gevoel misschien wel. U bent ver van huis als u merkt dat het weer verandert. De wind steekt op. Gaat dat wel goed met uw zonwering?
 
Als u kiest voor de screens van Geersing Interieur hoeft u nergens over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze – dankzij het glasvezeldoek – zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn ertegen bestand. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind.

Optimale duurzaamheid en beveiliging bij uw buitenzonwering