Uw kasten en bedden geheel op maat

Geersing Interieur is gespecialiseerd in het vervaardigen van kasten & bedden op maat. Voor iedere woonsituatie kijken we samen met u naar de beste oplossingen. Wilt u iets heel speciaals in een eigen stijl laten maken? Laat het ons gerust weten.

Onze werkwijze bij kasten en bedden op maat

Onze werkwijze

We inventariseren uw wensen bij u thuis en maken op basis daarvan een passend ontwerp. Dit kunnen we zelf of doen we in samenwerking met een stylist. Bij het vervaardigen van kasten en bedden op maat werken we vaak samen met Deli Home. Dit doen we altijd op basis van maatwerk.

Kasten op maat door Geersing Interieur

We vervaardigen kasten op maat voor in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of bijkeuken. We plaatsen geen keukens zelf, maar werken daarbij wel samen met kundige leveranciers. In het ontwerp kijken we uiteraard naar de opbergruimte en uitstraling van de kast. De deuren en het hang- en sluitwerk worden helemaal afgestemd op het ontwerp van de kast.

Materialen waarmee we vaak werken:

  • Hout
  • Stalen deuren
  • Schuifdeuren zijn ook mogelijk
  • Scheidingswanden of glas is voor ons geen probleem

Bedden en boxsprings op maat

We kunnen tevens bedden en specifiek boxsprings op maat maken. In de winkel zit u vaak vast aan een vast formaat, maar wij kunnen bedden geheel naar uw wensen maken. Ook stofferen is uiteraard mogelijk, de stof kunt u zelf uitzoeken op basis van onze samples. We kiezen alleen materialen die duurzaam en goed geschikt zijn om toe te passen.

Kwaliteit voor goede prijzen

Wij willen altijd maatwerk leveren en kijken daarbij naar duurzame materialen. Uiteraard kunnen wij producten en onze werkzaamheden leveren voor ieder gewenst budget. We maken samen een plan dat past bij uw wensen en budget.

Door onze ruim 15 jarige ervaring kunnen wij op alle vlakken binnen de woninginrichting vakkundig met u meedenken. In de werkwijze van Geersing Interieur zijn hoogwaardige service en kwaliteit en aandacht voor duurzame materialen en producten belangrijke waarden. Wij geven altijd deskundig advies over materialen, stijlen en kleuren. Ons doel bij ieder project is een smaakvol eindresultaat dat helemaal is afgestemd op uw wensen.

Bedden en boxsprings op maat