De diensten van Geersing Interieur

Op deze pagina ziet u een korte samenvatting van alle diensten van Geersing Interieur. Als u meer informatie wilt over een specifiek onderwerp dan kunt u doorklikken voor gedetailleerde mogelijkheden en onze werkwijze.

Onze diensten

Uw vloeren door Geersing Interieur uit Zuidlaren verzorgd

Vloeren

Wij kunnen ieder type vloer leveren, behandelen of verzorgen. Op deze pagina lichten we het gebruik en de eigenschappen van verschillende soorten vloeren toe. We komen geheel vrijblijvend langs met onze rijdende showroom. U kunt direct kiezen uit verschillende samples.

Nette raamdecoratie maakt uw woning helemaal af

Raamdecoratie

Met nette raamdecoratie van Geersing Interieur kunt u een statement maken in uw interieur. Zoekt u een passende aansluiting bij uw woonstijl of kiest u voor een contrast met de rest van uw inrichting? Wilt u graag weten welk effect het toepassen van raambekleding op uw huis heeft? Wij denken graag mee.

Wij leveren horren op maat

Horren

Horren voor ramen en deuren zijn bestemd om insecten als vliegen en muggen buiten te houden. Met name bij warmer weer, in de lente en zomer, heeft u ramen en deuren lekker open staan en is het prettig als er dan geen insecten naar binnen vliegen. Wij kunnen voor u horren op maat creƫren.

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering

Geersing Interieur levert geschikte buitenzonwering op maat voor iedere situatie. Of het nu gaat om een luxe zonnescherm, markiezen, screens, rolluiken of pergolaschermen voor in uw tuin, wij kijken samen met u naar de beste oplossing.

Traprenovatie van Geersing Interieur

Traprenovatie

Wij hebben ruime ervaring met traprenovaties in woningen en bedrijfspanden. We kunnen zowel een geheel nieuwe trap voorzien van bekleding en zijn tevens gespecialiseerd in het renoveren van bestaande trappen.

Uw kasten en bedden geheel op maat

Kasten en bedden op maat

Geersing Interieur is gespecialiseerd in het vervaardigen van kasten & bedden op maat. Voor iedere woonsituatie kijken we samen met u naar de beste oplossingen. Wilt u iets heel speciaals? Laat het ons gerust weten.

Gericht stijl- en kleuradvies

Stijl- en kleuradvies

Iedere inrichting bestaat uit een samenspel van kleuren die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd in een bepaalde stijl. Geersing Interieur denkt graag met u mee en geeft gericht stijl- en kleuradvies.

De werkwijze van Geersing Interieur

De werkwijze van Geersing Interieur

Door onze ruime ervaring kunnen wij op alle vlakken binnen de woninginrichting vakkundig met u meedenken. In de werkwijze van Geersing Interieur zijn hoogwaardige service en kwaliteit en aandacht voor duurzame materialen en producten belangrijke waarden. Wij geven altijd deskundig advies over materialen, stijlen en kleuren. Ons doel bij ieder project is een smaakvol eindresultaat dat helemaal is afgestemd op uw wensen.

Kwaliteit voor goede prijzen

Wij willen altijd maatwerk leveren en kijken daarbij naar duurzame materialen. Uiteraard kunnen wij onze werkzaamheden en producten leveren voor ieder gewenst budget. We maken samen een plan dat past bij uw wensen en budget.