Wij leveren horren op maat

Horren voor ramen en deuren zijn bestemd om insecten als vliegen en muggen buiten te houden. Met name bij warmer weer, in de lente en zomer, heeft u ramen en deuren lekker open staan en is het prettig als er dan geen insecten naar binnen vliegen. Wij kunnen voor u horren op maat creëren.

Wat zijn de mogelijkheden bij horren?

Wij kunnen horren maken voor ramen, deuren, een schuifpui of een dakraam. Daarbij zijn verschillende mogelijkheden in toepassing, te weten:

  • Plissé / rol inzet voorzethor.
  • Poltexgaas = anti allergie tegen pollen.
  • De horren kunnen in elke Ral kleur geleverd worden.
  • Ook Velux dakramen zijn eenvoudig te voorzien van een hor.
Hordeuren van Geersing Interieur

Hordeuren

Wij kunnen hordeuren leveren voor zowel houten als kunststof kozijnen. We inventariseren de verschillende deuren in uw woning en meten alles netjes op. De hordeuren worden geheel in de door u gewenste stijl en kleur geplaatst.

Horren voor (dak)ramen en deuren in uw slaapkamer

Heeft u last van insecten in uw slaapkamer bij warmer weer? Dan kan een hor voor uw ramen en deuren de oplossing zijn. Wij meten alles zorgvuldig op en maken de horren netjes voor u op maat.

Kwaliteit voor goede prijzen

Wij willen altijd maatwerk leveren en kijken daarbij naar duurzame materialen. Uiteraard kunnen wij producten en onze werkzaamheden leveren voor ieder gewenst budget. We maken samen een plan dat past bij uw wensen en budget. De verschillende merken die wij aanbieden zijn kwalitatief erg goed, vandaar dat we graag met deze merken werken. Heeft u een specifieke wens voor een ander merk? We voorzien u graag van advies en kunnen uiteraard ook merken van uw keuze bestellen.
 

Werkwijze

Door onze ruim 15 jarige ervaring kunnen wij op alle vlakken binnen de woninginrichting vakkundig met u meedenken. In de werkwijze van Geersing Interieur zijn hoogwaardige service en kwaliteit en aandacht voor duurzame materialen en producten belangrijke waarden. Wij geven altijd deskundig advies over materialen, stijlen en kleuren. Ons doel bij ieder project is een smaakvol eindresultaat dat helemaal is afgestemd op uw wensen. 

Over Geersing Interieur

Geersing Interieur uit Zuidlaren is gestart in 2023 en verzorgt volledige begeleiding bij inrichting van woningen en bedrijven. We hebben al vele mooie projecten mogen uitvoeren en werken daarbij samen met ervaren leveranciers. Wij verzorgen samen met onze leveranciers voor een vlotte en nette uitvoering. Geersing Interieur verzorgt de projectbegeleiding en zorgt dat de juiste mensen worden ingezet voor uw woninginrichting.

 

Werkwijze van Geersing Interieur