Uw vloeren door Geersing Interieur uit Zuidlaren verzorgd

U kunt alle soorten vloeren door Geersing Interieur uit Zuidlaren laten leggen of verzorgen. Op deze pagina lichten we de eigenschappen van verschillende soorten vloeren toe. We komen geheel vrijblijvend langs met onze rijdende showroom. U kunt direct kiezen uit verschillende samples. Uw showroom aan (eigen) huis dus.

Uw vloer is bepalend voor uw interieur. Het vormt de basis voor de sfeer die u in huis wilt creëren. Gelukkig is er voor elke manier van leven en voor elke stijl een mooi en passend fundament te leggen. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan vloeren. Geersing Interieur komt uit Zuidlaren, Tynaarlo en helpt u graag bij het zoeken naar geschikte vloeren.

Kunnen wij u helpen bij het kiezen van een geschikte vloer?

Kunt u in de zoektocht naar het beste materiaal, het mooiste patroon en de meest passende kleuren wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met Geersing Interieur uit Zuidlaren en we inventariseren uw wensen.

Welke vloer is geschikt voor mij?

Welke vloer is geschikt voor mij?

Laminaat, parket, PVC, tapijt, vinyl en marmoleum zijn 6 verschillende, bekende soorten vloerbedekking. De beste toepassing is voor iedere ruimte verschillend en heeft uiteraard ook met smaak te maken. Daarom kan het best lastig zijn om een keuze te maken binnen verschillende type vloeren. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze in uw situatie.

De verschillende merken die wij aanbieden zijn kwalitatief erg goed, vandaar dat we graag met deze merken werken. Heeft u een specifieke wens voor een ander merk? We voorzien u graag van advies en kunnen uiteraard ook merken van uw keuze bestellen.

Vloeren uit Zuidlaren in uw eigen stijl

We kunnen vloeren op verschillende manieren leggen. Net wat u mooi vindt passen bij de stijl van uw interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor visgraat, hexagon, planken, tegels, betonlook of naturel. Wij adviseren u graag. Geersing Interieur komt uit Zuidlaren en het werkgebied is met name heel Noord Nederland.

Duurzame vloeren

PVC-vloeren van Geersing Interieur zijn vrij van gevaarlijke weekmakers en ftalaten. Ftalaten zijn chemische weekmakers en zorgen dat het materiaal buigzaam en flexibel wordt. Bij het produceren van de PVC-vloeren wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare ‘bioweekmakers’. Ook zijn de vloeren gecertificeerd met het ECO+ certificaat, wat aangeeft dat de producten ftalaatvrij zijn. Kortom: een PVC-vloer is onschadelijk voor mens en milieu.

Tevens kunnen wij bestaande vloeren voor u behandelen. In veel gevallen voorkomt dit nieuw kopen en kan de vloer weer een hele tijd mee. Een duurzame oplossing dus.

Maak gebruik van de visualiser van Hoomline Vloeren

https://hoomline-vloeren.nl/de-vloervisualiser/.

Netjes afgewerkt

Naast het leggen van de vloeren zorgen wij er uiteraard voor dat alles netjes wordt afgewerkt. Met nette plinten in de door u gewenste kleur en stijl. 

Vloeren in uw eigen stijl

Materiaal & eigenschappen

PVC

PVC wordt geproduceerd uit kunststof. De afkorting PVC staat voor Poly Vinyl Chloride. Wij werken voornamelijk met PVC vloeren van Hoomline. Deze hebben de GOLD-status als het gaat om Indoor Air Comfort. Dit wil zeggen dat deze PVC-vloeren voldoen aan de strengste eisen voor duurzaamheid en daarmee zorgen voor een gezond binnenklimaat. Ze voldoen dan ook aan de door de wet gestelde eisen en zijn daarmee veilig in gebruik.

Met een PVC-vloer kiest u voor topkwaliteit. De vloeren zijn ontwikkeld met een harde, matte PU-beschermlaag die supersterk, krasvast en waterafstotend is. Geen zorgen meer over krassen door schoenen, meubels of speelgoed. Een PVC-vloer is gemaakt om op te leven!

Marmoleum

Marmoleum is een duurzaam natuurproduct. Het is namelijk de eerste CO2 neutraal geproduceerde vloer ter wereld. Een marmoleum vloer is slijtvast en heeft een lange levensduur. Forbo is één van onze leveranciers.

Laminaat

Laminaat is gemaakt van verschillende lagen materiaal die op HDF geperst zijn. Dat maakt deze vloeren onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vele ruimtes. Tegenwoordig is het bijna niet meer van hout te onderscheiden.

Parket

Parket wordt gezien als één van de meest bekende en traditionele soorten houten vloer. Het mooie aan parket is dat het in veel verschillende patronen gelegd kan worden. Voor het leveren en leggen van een parketvloer werken we vaak samen met Bezema in Peize.

Tapijt

Tapijt is een handige manier om verschillende ruimtes te voorzien van een vloer. Er zijn verschillende mogelijkheden qua lengte van de stof, het materiaal en de afwerkingen. Wij voorzien u graag van passend advies. Ook in tapijt zijn er diverse soorten in het assortiment van Eijffinger die een keurmerk mogen dragen.

Vinyl

Een vinyl vloer is een gemakkelijk toe te passen vloer. Door de geluiddempende werking is het erg goed te gebruiken wanneer u geluidsoverlast wilt reduceren. Daarnaast kan de vloer ook goed gebruikt worden in keukens en badkamers.

Wat zijn specifieke voor- en nadelen van de verschillende opties?

 • PVC is ideaal in combinatie met vloerverwarming en geeft een goed rendement. Daarnaast zijn PVC vloeren onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en gaan ze lang mee. Nadelen kunnen zijn dat het niet de goedkoopste oplossing is en er sneller krassen kunnen ontstaan.
   
 • Marmoleum heeft een lange levensduur, is een natuurproduct en is daarom een duurzame keuze. Een nadeel is dat het niet waterdicht is en dat de ondervloer, net zoals bij PVC, echt goed egaal moet zijn.
   
 • Laminaat kan eventueel ook met vloerverwarming, maar alleen met een gecertificeerde ondervloer. Bij laminaat zorgen we altijd voor een harde toplaag van tenminste 9mm, terwijl het bij de meeste bouwmarkten max. 7mm is. Onze klikverbindingen zijn altijd van uitstekende kwaliteit en eventueel is een waterdichte afwerking mogelijk. Laminaat is krasvast en erg slijtvast. Reparatie bij een beschadiging is helaas vaak niet mogelijk.
   
 • Parket kan in veel verschillende patronen gelegd worden, is gemakkelijk te herstellen bij beschadigingen en heeft een warme uitstraling. Een parketvloer behoeft wel meer onderhoud en is niet altijd geschikt voor vochtige ruimtes. 
   
 • Tapijt zorgt voor een warme en comfortabele uitstraling. Het is geluiddempend, goed betaalbaar en veiliger voor kinderen en senioren. Het schoonmaken is daarentegen vaak lastiger.
   
 • Vinyl is geluiddempend, te verkrijgen in veel verschillende dessins en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan beton- of houtlook. Ook Vinyl is goed te gebruiken bij vloerverwarming en is vochtbestendig. Dus goed te gebruiken in bijvoorbeeld de badkamer. Helaas is het wel lastig om beschadigingen te herstellen en vanwege het dunne materiaal slijt vinyl sneller.