Gericht stijl- en kleuradvies

Iedere inrichting bestaat uit een samenspel van kleuren die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd in een bepaalde stijl. Geersing Interieur denkt daarin graag met u mee en geeft gericht stijl- en kleuradvies van. 

Stijl- en kleuradvies

Welke stijl heeft uw voorkeur?

Of u nu gaat voor landelijk, klassiek, modern of juist vintage, wij helpen uw wensen tot uitvoering te brengen. Door het zorgvuldig inventariseren van uw woning geven we gericht advies in kleuren en stijlen van materialen om er een passend geheel van te maken. Daarbij vormen uw persoonlijke voorkeuren natuurlijk de basis. We zijn uiteraard op de hoogte van trends in materialen en kleuren en proberen tegelijkertijd een zo tijdloos mogelijk ontwerp te maken.

Samenwerking met stylisten

We werken regelmatig samen met stylisten. JL Styling uit Peize is daarvan een goed voorbeeld. Na een rondgang in uw woning en gesprek over uw persoonlijke voorkeuren worden ontwerpen op maat gemaakt. Daarbij wordt advies in kleuren en materialen gegeven.

Ga aan de slag met de visualiser!

Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag gaan met de visualiser. Zo kunt u zelf al een globaal plan maken met de vloer die u mooi vindt. Mocht u een professioneel ontwerp op maat willen, dan wordt dit gedaan door een stylist. Die gaat met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de ruimte(s) exact in kaart te brengen. In dat geval wordt er een volledig 3D ontwerp gemaakt waarin alles samen komt.

Wandrenovaties op maat

Geersing Interieur helpt u ook graag bij het kiezen van geschikte wandbekleding zoals behang en grote wallpapers met een unieke opdruk. We werken hiervoor samen met o.a. Eijffinger.

Keuken design

Wilt u zelf een keuken in eigen stijl laten ontwerpen? Ook dat kan! Wij werken samen met verschillende leveranciers die geheel op maat een keuken voor u kan ontwerpen en uitvoeren. Deze kan eventueel ook direct ingetekend worden in het gehele inrichtingsplan.

Onze werkwijze

Door onze ruim 15 jarige ervaring kunnen wij op alle vlakken binnen de woninginrichting vakkundig met u meedenken. In de werkwijze van Geersing Interieur zijn hoogwaardige service en kwaliteit en aandacht voor duurzame materialen en producten belangrijke waarden. Wij geven altijd deskundig advies over materialen, stijlen en kleuren. Ons doel bij ieder project is een smaakvol eindresultaat dat helemaal is afgestemd op uw wensen.

Wandrenovatie en stijladvies